1. Home
  2. Economie

Angajaţii vor putea lucra legal de acasă

Munca de acasă va fi legală, a decis Guvernul, care a aprobat proiectul de lege privind munca la distanţă, ce îi va permite angajatului să lucreze dintr-o locaţie pe care şi-o alege singur. Activitatea de tele-muncă (munca la distanţă), o transpunere a conceptului de „teleworking”, prevăzut în majoritatea statelor europene, va fi reglementată şi în România, stabileşte un proiect de lege aprobat de Guvern.

Potrivit acestuia, o activitate care ar putea fi efectuată în cadrul locului de muncă organizat de angajator va putea fi  desfăşurată de către salariat şi la distanţă de această locaţie, folosind internetul sau smartphone-ul. Desfăşurarea activităţii în regim de tele-muncă de către salariat va avea loc cel puţin o zi pe lună şi se poate extinde pe toată perioada de lucru.

Un comentariu

  1. Mihaela

    Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: dia_bacs@yahoo.com

    Răspunde

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)