1. Home
  2. Actualitate

Politia a inceput cercetarile in cazul acuzatiilor de viol si hartuire sexuala care-l vizeaza pe producatorul Harvey Weinstein

Politia metropolitana din Londra a deschis o ancheta cu privire la presupusele actiuni ale producatorului de la Hollywood, Harvey Weinstein, iar Politia din New York „cauta” noi plangeri impotriva acestuia, relateaza The Guardian.Politia de pe ambele laturi ale Atlanticului au confirmat ca investigheaza scandalul din jurul lui Harvey Weinstein. In Londra, politia metropolitana evalueaza o plangere impotriva abuzului sexual, in timp ce in orasul sau natal din New York politia efectueaza o „revizuire” in cautarea unor noi plangeri impotriva sa.

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, a fost concediat de conducerea companiei sale, The Weinstein Company, dupa avalansa de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times. De asemenea, sotia sa l-a parasit, iar sotii Obama s-au declarat dezgustati de cazul Weinstein.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)