1. Home
  2. Politică

PROFIL Cine este Marius Nica, propus ministru al Fondurilor Europene: consilier al premierilor Tudose si Grindeanu, fost ministru in guvernul Ponta, fost ofiter MApN scolit la Academia SRI

Marius Nica, propus pentru functia de Ministru delegat al Fondurilor europene este in prezent consilier de stat al premierului Tudose. Marius Nica a mai fost si consilier de stat pentru fostul premier Sorin Grindeanu si a ocupat si functia de ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie – noiembrie 2015.

A absolvit  Academia de Informatii, a lucrat in MApN si a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, in calitate de secretar general, la Ministerul Mediului si la Ministerul Muncii.Nica, o prezenta publica extrem de discreta, a absolvit Academia Nationala de Informatii a SRI in 2003. El a lucrat apoi in Ministerul Apararii, ocupandu-se de prelucrare, analiza si sinteza a informatiilor, a fost manager pentru recrutarea de personal si responsabil cu managementul de risc.Ulterior, a devenit consilier al Rovanei Plumb cand aceasta era europarlamentar.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)