Actualizat acum 1 oră
20:25

FOTO+VIDEO. Viktor Orban, declarații controversate la Tușnad: Europa trebuie ”să-şi recapete independenţa faţă de imperiul condus de George Soros”. El a mai spus că sprijină autonomia Transilvaniei "în loc de ceva mai bun”

România Liberă — UPDATE 19.00: Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat la Tușnad, referindu-se la problema autonomiei maghiarilor din Transilvania, că el, personal, "sprijină autonomia în loc de ceva mai bun", informează HotNews.
06:25

Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chișinău: Avem câteva propuneri de integrare a Republicii Moldova în programul dedicat Centenarului

România Liberă — Premierul Mihai Tudose, la finalul vizitei la Chișinău: Avem câteva propuneri de integrare a Republicii Moldova în programul dedicat Centenarului Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, la finalul vizitei la Chișinău, că a discutat cu omologul său moldovean, Pavel Filip, despre   în cadrul discuțiilor cu  Centenarului Marii Uniri.
21 iulie 2017
23:25

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chișinău este una simbol, de susținere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

România Liberă — Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chișinău este una simbol, de susținere parcursul proeuropean al Republicii Moldova Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, că vizita efectuată la Chișinău este una „simbol”, care arată angajamentul ferm al României de a susține parcursul proeuropean al Republicii Moldova, potrivit Agerpres.
19:25

Europarlamentarul Siegfried Mureșan critică vizita lui Mihai Tudose la Chișinău: Premierul a semnat cu omologul său moldovean frăția intereselor PSD - PD

România Liberă — Europarlamentarul Siegfried Mureșan critică vizita lui Mihai Tudose la Chișinău: Premierul a semnat cu omologul său moldovean frăția intereselor PSD - PD Europarlamentarul Siegfried Mureșan a afirmat, vineri, că premierul Mihai Tudose „a semnat” cu omologul său moldovean, Pavel Filip, „frăția intereselor PSD - PD”, prin vizita efectuată în Republica Moldova, informează Agerpres.