1. Home
  2. Actualitate

Subiectele zilei: Romanul achitat la Curtea Suprema. Ce daune uriase solicita acum statului roman; Marea Britanie: Desi muncesc mai mult, romanii castiga mai putin; Cate sute de miliarde de dolari valoreaza brandul Romania

Romanul achitat la Curtea Suprema dupa ce a facut trei ani de inchisoare. Ce daune uriase solicita acum statului roman.

Un iesean de 38 de ani cere statului roman daune uriase dupa ce a fost achitat definitiv pentru o fapta pentru care a executat deja aproape 3 ani si jumatate de inchisoare. Petrica Manolachi a fost achitat definitiv, zilele trecute, de Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, intr-un dosar de talharie ce s-a judecat in revizuire.

Sentinta este definitiva si vine la 15 ani de la momentul comiterii presupusei faptei, perioada in care Manolachi si-a executat pedeapsa. In plangerea prin care acesta solicita daune totale de 1 milion de euro se mentioneaza ca acesta s-a casatorit in timp ce se afla in inchisoare, unul dintre copii fiind conceput, de asemenea, in mediu carceral.

Un comentariu

  1. Panait Mircea

    Este vorba cumva de o despagubire de 1 milion euro pentru fiecare an de inchisoare? Pentru ca 1 nu se imparte fara zecimale la 3.

    Răspunde

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)