1. Home
  2. Economie

VIDEO Iohannis, la lansarea Ford EcoSport: Infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern

VIDEO Iohannis, la lansarea Ford EcoSport: Infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern Uzina Ford din Craiova a lansat astăzi linia de producţie a celui mai nou model Ford, EcoSport. Lansarea a avut loc în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Mihai Tudose, conform Digi24.

Investiţia pentru producția acestui model se ridică la aproape 200 de milioane de euro. „Prezența domnului președinte la acest eveniment este un semnal puternic pentru industria auto din România, care se bucură de avantaje competitive și care își creează o reputație din ce în ce mai bună pe piața europeană”, a declarat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Uzina Ford de la Craiova a produs în 1 septembrie ultimul exemplar al monovolumului B-MAX, ca urmare a planurilor anunţate de companie, de înlocuire a sa cu SUV-ul EcoSport.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)