1. Home
  2. Actualitate

​Caru' cu vedete: Gafa vestimentara de proportii pentru o solista de succes; Gabriela Cristea i-a amenintat pe sefii Kanal D cu procesul dupa ce au lasat-o fara emisiune

Gafa vestimentara de proportii pentru o solista de succes. E drept ca rapperita de origine australiana Iggy Azalea nu e deloc usa de biserica atunci cand vine vorba despre tinutele decoltate, dar ultima isprava din aceasta categorie parca le intrece pe toate. Artista a urcat pe scena unui club din Las Vegas intr-o salopeta prea mulata.

Iggy Azalea (27 de ani) a sustinut marti, 9 ianuarie, un concert la Omnia Night Club din Caesars Palace din Las Vegas. Plina de energie, artista a socat cu decizia de a alege o salopeta rosie, evident prea stramta pentru silueta ei clepsidra, anunta Click.Gabriela Cristea i-a amenintat pe sefii Kanal D cu procesul dupa ce au lasat-o fara emisiune. Gabriela Cristea a avut parte de o mega-surpriza neplacuta la inceputul acestui an, cand, luni, a aflat din presa ca Bianca Dragusanu a inlocuit-o definitiv la emisiunea „Te vreau langa mine”.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)