Air Belgium nu va mai efectua curse aeriene de pasageri

· editat de E. Popescu

Air Belgium nu va mai efectua curse aeriene de pasageri

Compania Air Belgium a anunţat luni că va anula toate cursele aeriene de pasageri din octombrie, din cauza dificultăţilor financiare, transmite DPA, conform Agerpres.

Operatorul aerian se va restructura, concentrându-se pe zborurile de transport de mărfuri şi operaţiuni de leasing, a informat luni un purtător de cuvânt al companiei cu sediul la Bruxelles.

Dificultăţile economice cauzate de pandemie, războiul din Ucraina, costul ridicat al combustibililor şi inflaţia au fost motivele citate de companie pentru problemele de afaceri.

Air Belgium a precizat că va mai opera curse aeriene de pasageri până în 3 octombrie, aşa cum era planificat. Clienţilor care au achiziţionat bilete pentru zboruri după data de 3 octombrie li se va rambursa preţul biletului.

Conducerea intenţionează să mute angajaţii care se ocupau de cursele aeriene de pasageri către zone de afaceri, dacă va fi posibil. Air Belgium are 500 de angajaţi.

Compania aeriană a fost înfiinţată în 2016 şi efectua curse aeriene de pasageri în special în Africa de Sud şi Mauriţius.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.