1. Home
  2. Actualitate

Alexandrul Rafila: Tatăl meu a lucrat până în iunie 1949 în aparatul Securității. Nu a fost implicat în masacrul țăranilor / Nu văd unde e vina mea că sunt fiul tatălui meu

Alexandru Rafila, care a intrat zilele acestea în PSD și va deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare, a confirmat duminică seară, într-o intervenție la B1TV, că este fiul lui Alexandru Rafila senior, fostul șef al Securității Arad, despre care presa a relatat că este responsabil de masacrul armat de pe Valea Crișului Alb la sfârșitul anilor ’40. El a spus însă că tatăl său nu a fost implicat în masacrul țăranilor și că a fost data afară din securitate și din PCR în iunie 1949.

“Nu văd unde e vina mea că sunt fiul tatălui meu”, a spus Rafila. Întrebat, la postul B1TV, dacă tatăl său a lucrat în aparatul Securității, a răspuns că „Da, a lucrat până în 1949, în iunie”.

Ce a declarat Alexandru Rafila despre informațiile apărute cu privire la tatăl său: Foarte multe din informații nu sunt adevărate.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)