Altul care-și rupe hainele de pe el: „O rușine”!

· editat de A. Cernea

După Gigi Becali, și directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a răbufnit ca urmare a eșecului echipei sale în fața lui Dinamo.

Mihai Stoica a postat un mesaj pe Facebook, în care spune că înfrângerea cu Dinamo de la sfârșitul săptămânii trecute reprezintă pentru el cea mai mare ruşine trăită.

„Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost şi dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufélag, dar au fost. DOAR CĂ O RUŞINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că şansele la titlu au rămas intacte sau că ei îşi continuă tradiţia în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în faţa suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan şi speranţe. Putem să-i readucem doar dacă vom căştiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestaţia lui Planic, venirile lui Miron şi Adi Petre, precum şi revenirile lui Ovidiu Popescu şi Panţîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivaţie, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul şi Craiova din decembrie”, a scris Stoica.

Dinamo a învins, duminică, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I.

După eşecul cu Dinamo, FCSB a rămas pe locul trei în Liga 1, la şase puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.