Andrei Burcă: Victorie cu gust amar. Trebuie să fie un duş rece, să ştim că de aici plecăm şi să construim cărămidă cu cărămidă

· editat de V. Dima

Andrei Burcă a declarat, luni seară, după meciul României cu Bosnia, că această victorie are un gust amar, însă a precizat că tricolorii au şansă împotrivaa oricărui adversaar cu un joc aşa cum au fost ultimele două.

“Un gust amar. Am făcut un joc bun, din păcate am retrogradat. În această seară am respectat tactic totul şi am reuşit să câştigăm. Dacă ne vom prezenta cum ne-am prezentat în ultimele două meciuri avem şansă împotriva oricărui adversar. Trebuie să fie un duş rece, să ştim că de aici plecăm şi să construim de aici cărămidă cu cărămidă”, a spus Burcă.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.