1. Home
  2. Internațional

Au impus STARE DE URGENŢĂ peste noapte. Ţara cu 34 de milioane de locuitori care a luat această decizie

Uzbekistan a impus stare de urgenţă peste noapte în unele părţi ale ţării, inclusiv în capitala Taşhkent, pentru a diminua o nouă posibilă creştere a infecţiilor cu noul coronavirus, precizează The Guardian. Au impus STARE DE URGENŢĂ peste noapte.

Ţara cu 34 de milioane de locuitori care a luat această decizie Autorităţile ţării din Asia au ridicat treptat a carantina în ultimele două luni, dar cu toate acestea, după o scădere a cazurilor de COVID-19 între jumătatea lunii aprilie şi mijlocul lunii mai, oficialii au raportat din nou o creştere constantă, anunţă The Guardian. Noile restricţii vor viza locuitorii din zonele „roşii” şi „galbene” considerate cu risc mai mare.

Acestora le este interzis să părăsească locuinţele între orele 23:00 şi 7:00, cu excepţia situaţiilor de urgenţă medicale, a declarat astăzi guvernul.

Un comentariu

  1. ioan horia

    Tari care pana de curand nu te interesau in nici un fel,de alta religie,de pe alt continent si din alta “lume”,sunt foarte constiente de noua realitate grava a pandemiei desi nici ei ca si noi si toata lumea nu doresc aceasta realitate;tari precum Uzbekistanul iau masuri de bun simt si cu simt de raspundere.La noi,CCR-ul ,cand este solicitat cu intentii nu prea clare,fara sa ia in considerare si spiritul Legii,nu numai litera legii,decreteaza cu mare usurinta si contra naturii as spune,ca in plina pandemie mortala,carantinarea si amenzile pentru cei care nu respecta masurile de protectie,sunt “neconstitutionale”.De parca bolnavilor in stare critica le mai pasa ca au ajuns asa datorita unor masuri pe care ,ca niste robotei programati cu un program cu lacune,cei de la CCR le-au admis caconstitutionale.

    Răspunde

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)