1. Home
  2. Economie

BREAKING NEWS: EXCLUSIV: Acesta e protocolul dintre PNL, USR și PLUS pentru alegerile din București. Cu susținerea lui Nicușor Dan – DOCUMENT

Cităm din documentul obținut de ECONOMICA.NET: PNL, USR și PLUS vor susține în cursa pentru Primăria Capitalei un candidat comun în persoana domnului Nicușor Dan. Dorința comună a semnatarilor de a schimba fundamental administrația din București, atât la nivelul Capitalei cât și în fiecare din cele 6 sectoare.

Necesitatea de a acționa concertat pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și coerentă a Capitalei,Încrederea pe care electoratul o pune în părțile semnatare, de a acționa împreună în direcția celor expuse mai sus.  [Partidele semnatare] au decis să acționeze împreună în cadrul campaniei și alegerilor locale 2020 din Municipiul București în termenii și condițiile prevăzute în continuare: Art. 1. – Părțile semnatare aderă la un set de principii care vor fi transpuse în practică de îndată ce candidații noștri vor fi aleși în funcțiile de administrație locală: a.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)