1. Home
  2. Actualitate

Business report: Bursa de la București avansează cu 2%, în contextul unei mișcări de revenire la nivel internațional; Haos în piața muncii: în goana de a “scăpa” de angajați, companiile apelează la demisiile în alb și concedierile prin telefon.

Bursa de la București avansează cu 2%, în contextul unei mișcări de revenire la nivel internațional. Acțiunile Fondul Proprietatea sunt pe roller-coaster.

Investitorii din piețele financiare internaționale își adună puterile și se reactivează la cumpărare după prăbușirea agresivă a cotațiilor din ultimele săptămâni, precipitată de criza de coronavirus. Temperarea apariției de noi cazuri în Italia, stimulii anunțați de state, dar și multiplicarea celor care spun că activitatea economică trebuie să revină cât mai aproape de normalitate, după o avalanșă de măsuri de restricții și închideri au catapultat indicele Dow Jones Average Industrial al Bursei de la New York chiar și peste reperul de 21.800 de puncte, informează Profit.ro.Vești bune pentru șoferi.

Coronavirus pune ordine în piața asigurărilor: servicii online, mai puține daune și chiar service la ușa păgubitului.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)