1. Home
  2. Sport

C. P. Tăriceanu, despre dispariția jurnalistului Radu Călin Cristea: „Anii petrecuti la Radio Europa Liberă l-au influențat politic fără doar și poate pentru a deveni și a rămâne o voce critică”

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat pe Facebook la dispariția jurnalistului Radu Călin Cristea, care a decedat sâmbătă la vârsta de 65 de ani. „Dispariția lui Radu Călin Cristea este fără îndoială un moment extrem de trist pe care îl regăsesc la foarte multe personalități care și-au împărtășit regretul despărțirii de jurnalistul și omul de cultură.

„Ne-a legat o relație cu totul aparte” Ne-a legat o relație cu totul aparte în care am putut să-l cunosc și care mi-a permis să-i descopăr trăsăturile umane destul de rare în vremurile noastre: corectitudine, curaj, modestie, pentru a cita doar câteva dintre ele. Anii petrecuti la Radio Europa Liberă l-au influențat politic fără doar și poate pentru a deveni și a rămâne o voce critică într-o Românie în care democrația a ajuns să fie anesteziată de cântările „intelighenției” lui Băsescu, trecută cu arme și bagaje în solda lui nentu Werner.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)