Cadavrul unui bărbat, descoperit în camera unui hotel din Otopeni. Persoana nu a fost încă identificată

· editat de Redacția

Cadavrul unui bărbat a fost găsit marți, 19 septembrie, în camera unui hotel din Otopeni. Încă nu a fost identificată identitatea persoanei.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în această seară în camera unui hotel din Otopeni. Persoana nu a fost încă identificată, dar surse judiciare afirmă că ar fi vorba despre un cetățean spaniol.

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17:51, Inspectoratul de Poliţie al Judeţul Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o cameră dintr-un hotel situat în oraşul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni, care desfășoară activități pentru identificarea bărbatului respectiv, cât și pentru stabilirea cu exactitate a situației.

Surse judiciare au precizat că este posibil ca bărbatul să fie cetățean spaniol. Acesta trebuia să părăsească la ora 12.00 camera și, pentru că nu a făcut-o, o reprezentantă a hotelului s-a dus să verifice, moment în care l-a găsit decedat.

Conform surselor judiciare citate de news.ro, se pare că nu există urme de violență, posibil ca bărbatul să fi decedat în somn.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.