1. Home
  2. Actualitate

Caru' cu vedete:Anca Surdu, sportiva sexy de la Exatlon are un iubit celebru;Relatia cu Cream i-a fost fatala…A rupt logodna cu popularul concurent de la Exatlon;Fostul Principe Nicolae si sotia lui, sedinta foto spectaculoasa. Ipostazele in care nu au mai fost vazuti

Tania Budi a implinit 50 de ani si este la fel de sexy ca la 25. Tania Budi si-a sarbatorit ziua de nastere la Paris.

Fanii au admirat-o in toata splendoarea pe retelele de socializare, unde a pozat in pantaloni de latex si o un top negru. Tania Budi arata la fel de bine ca intotdeauna.

De ani buni se metine la 55 de kilograme, la o inaltime de 1,70. Secretul ei? Iti tine mereu greutatea sub control: „Nu iau mai mult de 1 kg niciodata, fiindca imediat intru in alerta si scap de surplus”.

Tania este face mult sport si este foarte atenta la dieta. „Am ajuns o data si la 60 kg, dar nu-mi placea cum aratam”, spune aceasta, citata de Perfecte.ro.Fostul Principe Nicolae si sotia lui, sedinta foto spectaculoasa.

Ipostazele in care nu au mai fost vazuti. Fostul Principe Nicolae si sotia lui, sedinta foto spectaculoasa, la scurt timp dupa ce s-au casatorit.

Pictorialul este unul elegant, iar fotografiile au fost facute publice chiar de nepotul Regelui Mihai pe contul de socializare.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)