Cine este concurentul de la „Chefi la cuțite” care a primit cuțitul de AUR de la Florin Dumitrescu. „Am gătit pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton”

· editat de M. Comșa

Janni Alexandridis este concurentul care a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în cadrul sezonului al 12-lea la „Chefi la cuțite”. În trecut, el a gătit pentru Lewis Hamilton și Selena Gomez.

Tânărul a reușit să-i impresioneze pe jurații show-ului culinar cu un preparat simplu, dar foarte gustos.

În timpul jurizării, Janni Alexandridis a susținut că își dorește să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea, însă chef Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri când a aflat ce experiență are tânărul în arta culinară. Așadar, juratul i-a oferit cuțitul de aur mizând e faptul că va câștiga sezonul 12 Chefi la cuțite alături de el, scrie a1.ro. „I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză”, a spus chef Florin Dumitrescu despre concurentul pe care l-a trimis direct în etapa battle-urilor. Cine este Janni Alexandridis Pasiunea pentru bucătărie a lui Janni Alexandridis vine încă din copilărie, de când gătea alături de mama și bunica lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani lucrează ca chef bucătar în restaurantul familiei lui din Germania. Chiar dacă nu este român, concurentul i-a lăsat mască pe jurați cu faptul că vorbește foarte bine limba română. Acesta a dezvăluit că a învățat cuvintele de bază de la colegii săi din bucătărie, care sunt majoritatea români. De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o experiență uluitoare în gastronomie. Janni Alexandridis a lucrat în țara natală, dar a plecat și în străinătate pentru a-și perfecționa talentul culinar. Mai mult, concurentul a gătit pentru nume mari din industria muzicală și sportivi de renume în toată lumea. „Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că ma reușit asta în viață”, a dezvăluit el, vizibil emoționat. „Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefi pregătea diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic. I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure”, a mai zis el în cadrul show-ului culinar.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.