1. Home
  2. Actualitate

Cum se pot degrada în trei zile plămânii unui tânăr de 28 de ani infectat cu coronavirus. Beatrice Mahler: E un inamic încă necunoscut

Un medic pneumolog din Spania a postat pe Twitter două radiografii care arată cum s-au degradat, în numai trei zile, plămânii unui tânăr de 28 de ani care a făcut o formă gravă de Covid-19.  „Pentru cei care cred că sunt nemuritori și continuă să iasă în parc fără să acorde atenție ordinului de a rămâne acasă, acestea sunt radiografiile unui băiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensivă în spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plămânii sunt negri, albul este pneumonie”, a scris medicul pe Twitter.

Prima fotografie este în a 12-a zi de boală a tânărului, a doua îi înfățișează plămânii în a 15-a zi de boală. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune.

Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media Situația este dramatică în Spania în privința cazurilor de Covid-19.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)