1. Home
  2. Sport

Declaraţie savuroasă a noului antrenor al Barcelonei: ”Ieri îmi plimbam vacile prin sat, iar azi antrenez cei mai bun jucători”

Quique Setien a devenit noul antrenor al celor de la FC Barcelona, înlocuindu-l pe Ernesto Valverde, iar în prezentarea oficială care a avut loc marţi, tehnicianul şi-a arătat surprinderea faţă de oportunitatea extraordinară apărută în cariera sa. Declaraţie savuroasă a noului antrenor al Barcelonei: ”Ieri îmi plimbam vacile prin sat, iar azi antrenez cei mai bun jucători” La conferinţa de presă de marţi au participat noul antrenor Quique Setien, preşedintele Josep Maria Bartomeu şi directorul sportiv Eric Abidal.

Tehnicianul a declarat că nu se aştepta la numirea sa în funcţie şi a vorbit despre obiectivele de la formaţia catalană. “Primul lucru pe care vreau să-l fac este să mulţumesc conducerii pentru oportunitatea oferită.

Nici în cel mai frumos vis nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Ieri îmi plimbam vacile prin sat, iar astăzi antrenez cei mai buni jucători din lume.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)