Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa AUR. Senatoarea susține că partidul a furat un proiect de lege semnat de ea: „Manieră tipică pentru un partid cu consumatori de droguri și violatori”

· editat de V. Papu

Diana Șoșoacă acuză AUR că a furat un proiect de lege la care a contribuit și ea, la mai bine de doi ani de când a fost dată afară din partid.

Senatoarea Diana Șoșoacă acuză partidul AUR, din care a fost exclusă în urmă cu mai bine de doi ani, că a furat un proiect de lege la care a contribuit și ea.

„Împreună cu deputatul Ciprian Ciubuc îi cer senatorului AUR Claudiu Târziu să rectifice minciuna pe care a lansat-o în spaţiul public prin care asumă în mod fals pentru partidul AUR paternitatea unui proiect de lege care nu este al AUR”, transmite aceasta, într-un comunicat de presă.

Este vorba despre o propunere legislativă privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni. Proiectul de lege a fost conceput și scris integral de deputatul Ciprian Ciubuc și semnat de mai mulți co-inițiatori, acuză Diana Șoșoacă.

„Inițiatorul principal, deputatul Ciprian Ciubuc, este într-un proces cu AUR pentru excludere nestatutară, dar și pentru că a contestat rezultatele așa zisului Congres AUR, așadar faptul că AUR își asumă un proiect de lege al unui deputat pe care l-a exclus din partid e o dovadă de fățărnicie grosolană”, se arată în comunicatul citat.

Senatoarea spune că a fost invitată marți la Comisia pentru românii de pretutindeni, de senatorul Claudiu Târziu, președintele Comisiei, pentru a susține acest proiect de lege. Conform comunicatului, co-inițiatorii care au semnat proiectul înainte de a fi depus pe circuitul legislativ sunt: Iovanovici-Şoşoacă Diana – senator, președintele S.O.S. România; Coleşa Ilie-Alin – deputat AUR; Focşa Dumitru-Viorel – deputat neafiliat; Rusu Daniel-Gheorghe – deputat neafiliat.

„Așadar, există un singur deputat AUR semnatar, și acela doar co-inițiator, adică a devenit semnatar după ce proiectul a fost scris. Această manieră de comportament din partea AUR a devenit tipică pentru un partid în rândurile căruia apar, ocazional, ba consumatori de droguri, ba violatori, ba persoane de o violență extremă, dar care se ascunde de fiecare dată de responsabilitatea faptelor grave care au loc în rândurile sale, dar care, în schimb, fură ideile și proiectele altora în căutare de voturi”, a adăugat Diana Șoșoacă.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.