1. Home
  2. Politică

DOCUMENT | Administrația Castelului Peleș a primit factura la gaze pe luna decembrie. Cât costă să încălzești peste 160 de camere

Administrația Muzeului Național Peleș din Sinaia a primit factura la gaze pe luna decembrie, dar șocul nu a fost atât de mare pe cât era de așteptat. Factura de acum este de 86.463 de lei pentru gazele consumate în luna decembrie, cu o majorare de tarif de aproape 80% față de prețul perceput până acum de furnizor, dar aceasta nu este cea mai mare.

Și asta în condițiile în care consumul a fost mai mic decât cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut, luna decembrie nefiind una cu temperaturi extreme, scrie Jurnalul.ro. FOTO – jurnalul.ro Și totuși factura din decembrie nu a fost cea mai mare factură la gaze plătită de Muzeul Național Peleș.

Cea mai mare sumă a venit în iarna lui 2013, o factură de 110.000 de lei. Într-o iarnă mai blândă, cum a fost cea din 2019, când temperaturile nu au coborât la minus 24 de grade, facturile au fost de 48.000 de lei la gaze și 18.000 de lei la curent electric.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)