1. Home
  2. Politică

Dr. Horațiu Moldovan, apel către pacienții cu boli cardiovasculare, care vor să se vaccineze anti-COVID: “Dacă sunt sub tratament cu anticoagulante, trebuie să anunțe medicul!”

Dr. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, îi atenționează pe pacienții cu boli cardiovasculare, care vor să se vaccineze împotriva COVID-19, să anunțe medicul înainte, dacă sunt sub tratament cu anticoagulante.   Pacienții cu boli cardiovasculare se pot vaccina anti-COVID în etapa a doua, care începe pe 15 ianuarie.

În cazul lor, decizia pentru administrarea serului trebuie luată doar după recomandarea medicului personal sau al cardiologului care i-a administrat tratamentul. Dr. Horațiu Moldovan îi sfătuiește pe toți cu probleme cardiovasculare care sunt sub tratament cu anticoagulante să anunțe medicii înainte de vaccinarea anti-COVID.

Medicul mai precizează că nu a avut reacții adverse după ce i s-a administrat serul, deși are anumite comorbidități. “Vaccinarea reprezintă una dintre cele mai mari achiziții din istoria medicinii.

Din fericire, azi există vaccinul anti-COVID care poate stopa pandemia.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)