1. Home
  2. Sport

EXCLUSIV Cel mai cunoscut PR din România și poate cel mai bogat român au fost testați pozitiv și, apoi, negativ în două rânduri! E incredibil ce se ascunde în spatele poveștii! + Unde au pățit așa ceva!

Cel mai bogat român, dar și cel mai cunoscut PR de la noi din țară aduc acuzații grave la adresa celui mai solicitat centru de testare pentru COVID – OK Medical. Cei doi au făcut testul COVID la OK Medical – Baneasa Shopping City, un centru de testare drive-in, iar rezultatul a ieșit pozitiv, după care și-au făcut alte două teste, dar la altă clinică, iar rezultatele au ieșit negative.

Primul test a fost făcut în data de 4 septembrie la clinica OK Medical, iar a doua zi a ieșit rezultat pozitiv. La scurt timp a fost efectuat al doilea test, de data asta la clinica Sanador.

O zi mai tarziu, testul COVID a ieșit negativ. „In data de 7 septembrie am repetat testul RT-PCR în alt centru Sanador, iar în data de 8 septembrie am primit rezultat negativ”, a declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL, cel mai cunoscut PR din România.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)