1. Home
  2. Sport

EXCLUSIV. Cum se testează rezistența unui pod nou construit în Capitală?! IMAGINI ÎN PREMIERĂ cu ÎNCERCAREA realizată la Ciurel, de specialiștii de la Facultatea de Construcții

Unul dintre podurile din Capitală care traversează Dâmbovița, construit la Nodul Virtuții, a fost încercat zilele trecute printr-un test realizat cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Construcții din Capitală. Astfel, înainte să fie dat în circulație, specialiștii au urcat pe pod mai multe camioane de zeci de tone pentru a-i verifica rezistența.

Gândul.ro vă oferă în premieră imagini inedite cu încercarea podului. Podul are lungimea suprastructurii de aproape 53 de metri, traversează râul Dâmbovița și asigură legătură de pe malul stâng al râului spre STS.

Are două benzi de circulație cu lățimea de 3.50 metri fiecare și, de asemenea, are două trotuare pietonale cu lățimea utilă de 1.50 m. Podul face parte din proiectul „Străpungere Ciurel – Nod Rutier Virtuții” și înainte să fie dată în circulație, structura a fost verificată de către profesorii de la Facultatea de Construcții din Capitală.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)