1. Home
  2. Politică

EXCLUSIV| Mărturia bărbatului care a văzut accidentul provocat de polițist și a stat alături de fetița supraviețuitoare: „A ridicat-o în aer și a mers cu ea pe capotă. Stăteam în fața ei ca să nu-și vadă prietena întinsă pe asfalt”

Mircea M., unul dintre martorii tragediei de pe Strada Laminatorului, a vorbit, în exclusivitate pentru Gândul, despre momentul în care cele două fetițe au fost lovite de mașina de poliție. Bărbatul a fost unul dintre cei care au apelat 112, imediat ce a văzut accidentul, dar și cel care a stat alături de Marina, fetița care a supraviețuit.

„Când voiam să intru în curte, am întors din instinct capul, și pe trecerea de pietoni le-am văzut pe cele două fete traversând normal. Câteva secunde mai târziu, am văzut mașina de poliție care le-a lovit.

Pe una a ridicat-o în aer și a proiectat-o pe asfalt, însă a mai mers cu ea aproximativ 50 de metri pe capotă. Dacă  se oprea din timp fata ajungea pe asfalt, dar mașina nu a avut nicio intenție de frânare sau să evite impactul.

Fetița care a fost cu un pas mai în spate față de cealaltă a căzut lângă trecerea de pietoni și avea piciorul rupt”, mărturisește bărbatul.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)