1. Home
  2. Sport

Femeia care s-a dat drept psiholog timp de 20 de ani a fost căsătorită cu fostul șef al IPJ Dâmbovița! „Au apărut suspiciuni, am demarat anchetă internă, dar și-a dat demisia”

Autoritățile au descoperit recent faptul că o femeie profesa de 20 de ani drept psiholog în baza unei diplome false. Suspecta, în vârstă de 46 de ani, este acuzată că a profesat timp de 20 de ani drept psiholog fără să aibă pregătirea necesară, deci fără să aibă o diplomă adevărată de licență.

Aceasta a lucrat Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde făcea parte și din comisia de expertiză medicală și a consultat mii de pacienți cu probleme psihice grave. În momentul în care s-a angajat, aceasta era căsătorită cu un polițist, care ulterior a devenit șeful Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Sorinela Paraschiv, din Târgoviște, a fost dusă de polițiști la audieri în București, la Parchetul General. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore în urma audierilor în timpul cărora și-a recunoscut fapta, notează stirileprotv.ro.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)