1. Home
  2. Economie

Financial review Prima pagină a presei străine: Trump va trebui să guverneze cu un Congres divizat. Creșterea Germaniei va ncetini dramatic n acest an. Samsung lansează telefonul pliabil. Rusia vrea să se detașeze de dolar

Les Echos: Trump va trebui să guverneze cu un Congres divizat ● Financial Times: Creșterea Germaniei va încetini dramatic în acest an ● Handelsblatt: Samsung lansează telefonul pliabil. ● Le Soir: Midterms: „O zi mare pentru democraţie dacă…” ●  Le Vif: Confruntată cu sancțiunile, Rusia vrea să se detașeze de dolar.

● El Pais: Contra cronometru, Marea Britanie caută o formulă legală care să convingă Uniunea Europeană. Lectură plăcută! Les Echos: Trump va trebui să guverneze cu un Congres divizat În urma înfrângerii republicanilor, aceștia pierzând majoritatea în Camera Reprezentanților, președintele american a avut și ieșiri nervoase, dar în același timp a promis că va colabora cu opoziția.

Câteva ore mai târziu, ministrul justiției, Jeff Sessions, a fost pus să demisioneze. La conferința de presă, a apărut un Trump tras la față care nu și-a ascus dezamăgirea în timp ce vorbea.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)