Fotbalistul Jean-Paul Boetius, fost campion al Elveției, are cancer la testicule

· editat de M. Comșa

Fotbalistul olandez al echipei Hertha Berlin, Jean-Paul Boetius, are cancer la testicule şi va lipsi de pe teren pentru o perioadă nedeterminată.

Tumora testiculară a fost diagnosticată la un control urologic, iar jucătorul de 28 de ani va fi supus unei intervenţii chirurgicale, informează News.ro.

„Oricât de tristă este această veste, suntem încrezători că Jean-Paul va reveni la echipa noastră cât mai curând posibil”, a spus directorul sportiv al grupării Hertha, Fredi Bobic.

„El va avea tot sprijinul nostru şi familia de la Hertha îi va fi mereu aproape”, a mai spus Bobic.

Boetius este al doilea jucător, în ultimele luni, care va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori testiculare. La câteva săptămâni după transferul său de la Ajax Amsterdam la Borussia Dortmund, Sébastien Haller a suferit o intervenţie chirurgicală şi va urma un tratament suplimentar după descoperirea unui cancer testicular malign în timpul unui cantonament de pre-sezon.

Până acum, Jean-Paul Boetius a jucat la Feyenoord, FC Basel, Genk, Mainz și Hertha Berlin. În 2016, el a devenit campion al Elveției cu FC Basel.  Boetius a bifat o selecție în tricoul primei reprezentative a Țărilor de Jos.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.