1. Home
  2. Economie

FOTO Scandal pe A1 Lugoj – Deva. Ministrul Transporturilor deschide cu forța traficul pe Lotul 4, deși spaniolii de la COMSA nu acceptă intrarea pe Lotul 3

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Ministerul Transporturilor au decis să deschidă traficul rutier pe Lotul 4 al Autostrăzii A1, pe secțiunea Lugoj – Deva, în pofida faptului că nodul și bretelele de acces se află pe Lotul 3, care nu a fost recepționat. UPDATE: La ora 17.30, traficul rutier pe Lotul 4 a fost deschis, inclusiv cu acces parțial pe Lotul 3 care nu este recepționat.  Între asocierea care a construit Lotul 3 din A1 Lugoj – Deva și cei de la Transporturi și CNAIR a izbucnit un scandal din cauza unor posibile neconformități ale lucrărilor pe acest segment de autostradă.

Se pare că ministrul a cerut constructorilor să crească garanția la 10 ani, dacă vor să recepționeze autostrada cu defectele constatate de consultant. Constructorul nu dorește prelungirea garanției și refuză să permită deschiderea traficului dacă nu se face recepția întregului lot.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)