1. Home
  2. Actualitate

Gimnasta Denisa Golgotă s-a clasat pe locul 4 la sol și pe 5 la bârnă la Europenele din Polonia, transmise în direct la TVR2

Medalia de aur a fost cucerită de franţuzoaica Melanie De Jesus Dos Santos, cu 13,833 puncte. Pentru ea a fost a treia medalie de aceste Europene după titlul cucerit la individual compus şi argintul de la bârnă.

Argintul a fost obţinut de olandeza Eythora Thorsdottir, cu 13,666, iar rusoaica Anghelina Melnikova a câştigat medalia de bronz, cu 13,466 puncte. La bârnă, într-o finală cu multe ratări, medalia de aur a revenit britanicei Alice Kinsella, cu 13,566, iar argintul şi bronzul au fost obţinute de două reprezentante ale Franţei, Melanie De Jesus Dos Santos, cu 13,466, respectiv Lorette Charpy, cu 12,900.

Golgotă, care anul trecut a adus ambele medalii ale României la Europenele de la Glasgow, argint la sol şi bronz la sărituri, a evoluat în patru finale la Szczecin, fără a obţine vreo medalie: locul 17 la individual compus, 6 la sărituri, 5 la bârnă şi 4 la sol.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)