În ce hal a ajuns Becali!

· editat de V. Dima

Patronul FCSB Gigi Becali și-l alesese pe Costel Enache pentru postul de antrenor, dar tehnicianul nu i-a mai răspuns la telefon.

Luni urma să aibă loc întâlnirea decisivă dintre antrenor și patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali a declarat că antrenorul Costel Enache de la Hermannstadt, pe care îl dorea la formaţia sa, nu îi mai răspunde la telefon.

„Am vorbit, el trebuia să vină, trebuia să facem o conferinţă de presă astăzi, să-i prezentăm şi pe Narcis şi pe Enache. El, Enache, nu a mai răspuns şi asta-i situaţia. Eu mă gândeam să rezolv situaţia cum este la lege şi la regulament. Am vorbit cu Enache şi mi-a zis: L-am întrebat ce treabă. Regulamentul spune aşa: trebuie să dai jumătate din banii pe care i-ai luat. Câţi bani ai luat? Păi trebuie să dai înapoi zero barat. Pleci de la Hermannstadt, antrenezi echipa frumos, nu o să stai pe bancă, o să stea Andonache, aşa i-am spus eu. El a zis că a înţeles, dar după aia… El un om mai cu bun simţ, mai ruşinos, mai cutare, probabil din respect bunul lui simţ a primat mai mult decât cariera lui şi o iau ca o calitate, nu ca defect. Dar trebuia să prevadă lucrurile astea, nu să nu mai răspundă la telefon după ce se precipită lucrurile. Nu trebuia să spună că vine. Nu stătea pe bancă (n.r. – până la rezolvarea litigiului la comisiile FRF), dar antrena echipa. Înseamnă că nu vrea Domnul ca Enache să fie antrenor. E posibil (nr. – să antreneze Andronache cu Vitoria Guimraes). Nu e corect să vină acum un antrenor dacă, Doamne fereşte, nu ne calificăm, el să tragă ponoasele necalificării. Sunt mulţi antrenori care vor să vină”, a declarat Becali, la ProX.

Iuliu Mureșan a afirmat că tehnicianul de 46 de ani va rămâne la Hermannstadt.

FCSB caută antrenor de mai multe săptămâni, după demisia lui Bogdan Andone. Echipa este antrenată de Vergil Andronache, dar nu are rezultatele dorite de patronul Gigi Becali.

FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Pentru bucureşteni este al patrulea eşec consecutiv în primul eşalon, după 0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra şi 1-3 cu FC Voluntari.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.