Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Rubiales. „E cel mai bun mod de a o proteja”

· editat de Redacția

Jennifer Hermoso nu a fost nominalizată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

Jennifer Hermoso nu a fost convocată de noul selecţioner al Spaniei, Montse Tomé, pentru meciurile campioanei mondiale la fotbal feminin din Liga Naţiunilor.

Hermoso nu a fost inclusă pe lista fotbalistelor care vor juca în Liga Naţiunilor

Aflate în grevă după afacerea Rubiales, cincisprezece dintre cele 23 de campioane mondiale ale Spaniei au fost totuşi convocate luni de noul selecţioner Montse Tomé pentru a participa la următoarele meciuri din Liga Naţiunilor, potrivit news.ro.

Jennifer Hermoso, victima unui sărut forţat din partea lui Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, nu a fost inclusă pe listă. „Ne-am gândit că cel mai bun mod de a o proteja este să nu o convocăm acum”, a explicat Tomé.

Jucătoarele încă nu au declarat public încetarea grevei, în ciuda demisiei lui Rubiales şi a demiterii antrenorului Jorge Vilda, ale cărui metode au fost criticate.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.