1. Home
  2. Actualitate

La Zoo Oradea s-au născut în premieră doi pui de tigru siberian, iar iubitorii sunt invitați să îi adopte simbolic. În lume mai sunt doar 600 de exemplare

Premieră la Zoo Oradea. Doi pui de tigru siberian, primii din această specie aduși pe lume aici, sunt noua atracție pentru vizitatori.

Tigrul Siberian este o specie pe cale de dispariţie. În lume mai sunt doar aproximativ 600 de exemplare, astfel că fiecare pui este îngrijit cu mare grijă.

[embedded content] Puii de tigru siberian au fost aduşi pe lume în urmă cu două luni de Frida, o tigroaică aflată la Zoo Oradea de mai bine de un an. Deocamdată, pentru că sunt încă mici și nu au imunitatea foarte bună, sunt ținuți în țarc alături de mamă și pot fi văzuți doar din spatele unui perete de sticlă.

Până la şase săptămâni, puii au băut doar lapte, abia apoi le-a fost diversificat meniul. Loredana Buz – purtător de cuvânt, Administraţia Domeniului Public Oradea: „Îi așteptăm pe toți iubitorii de animale să ne viziteze și să îi adopte.” Adopţia e una simbolică şi poate fi obţinută contra unor sume de bani.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)