1. Home
  2. Actualitate

Lia Olguța Vasilescu, denunţ penal împotriva procurorului care a anchetat-o! „Am așteptat timp de trei ani până să fac această plângere”

Lia Olguța Vasilescu a făcut denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o, Claudia Roşu, şi a a poliţistului judiciar Antonie Smarandache. Denunţul a fost depus la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor.

„Am așteptat timp de trei ani până să fac această plângere. Eu am sperat că în această perioadă fie se clasează dosarul, fie reușesc să trec cu el prin instanță astfel încât să am un situație clară juridică. Din păcate, situația dosarului meu este cea pe care o cunoașteți.

Dosarul a fost trimis la DNA acum doi ani de zile, s-au mai făcut câteva cercetări în dosar în sensul că au fost chemați martorii sub acoperire să dea declarații(…). Plângerea visează foarte mult și pe un colaborator de-al meu.

A fost anchetat câteva ore într-un hotel, am adus acuzații inclusiv de tortură care sigur că se pot proba. Este vorba și de infracțiunea preferată a procurorilor de la DNA – abuzul în serviciu.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)