1. Home
  2. Sport

Marius Croitoru și-a titularizat fiul în partida cu CFR Cluj. Motivul pentru care l-a schimbat după doar 30 de minute. “Nu am teamă de nimeni!”

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, s-a confruntat cu probleme de lot pentru partida cu CFR Cluj, motiv pentru care l-a convocat pe fiul său, David, care a fost chiar titular, evoluând 30 de minute. Marius Croitoru este un antrenor cunoscut pentru faptul că promovează jucători tineri, pe care nu se ferește chiar să-i titularizeze dacă situația o cere.

Din cauza mai multor absențe, tehnicianul lui FC Botoșani a introdus ca titular în meciul cu CFR Cluj un puști de 17 ani, nimeni altul decât fiul său! David Croitoru a rezistat pe teren 30 de minute, perioadă în care s-a mișcat bine pe teren. A fost schimbat de tatăl său când rezultatul era egal, 1-1, din cauza regulii U-21.

Pe final, CFR Cluj a dat lovitura și a învins cu 2-1. Marius Croitoru a explicat înaintea partidei de ce l-a introdus din primul minut pe teren, chiar într-un meci cu CFR Cluj, campioana României.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)