Mașina de lux cu care a apărut Gică Hagi în public. Este dedicată ‘Regelui’ și a atras toate privirile

· editat de C. Dornean

Ultima apariție în public a lui Gică Hagi a atras toate privirile. ”Regele” a ajuns la stadion la meciul dintre Farul Constanța și FCSB la volanul unui bolid de lux, personalizat!

Mașina de lux cu care a apărut Gică Hagi în public

După cum se știe, Gică Hagi este imaginea BMW în România de 20 de ani. Fostul glorie a fotbalului românesc a condus la viața sa numai mașini puternice și așa s-a întâmplat și de când reprezintă marca BMW.

Masina de lux cu care a aparut Gica Hagi in public
Masina de lux cu care a aparut Gica Hagi in public

Care este mașina preferată a Regelui

”Anul acesta aniversăm 20 de ani de parteneriat. În acești ani am avut ocazia să conduc multe modele BMW. Modelul meu preferat este X5, combinația perfectă între sportivitate, performanță și confort”, spunea Hagi la acea vreme.

Gică Hagi a condus multe modele BMW, fiecare fiind autoturisme puternice, cu personalitate. În 2003, după ce a devenit ambasadorul BMW în România, ”Regele” a primit un model din Seria 7, denumit ”Invincibilul”. La acel moment, mașina costa circa 80.000 de euro.

Ianis Hagi este și el imaginea BMW în România

Și Ianis Hagi este pasionat de mașini puternice și a devenit și el imaginea BMW în România. La semnarea contractului, fiul lui Gică Hagi a primit un BMW M140 cu 340 de cai putere culoarea Alpine White, Edition Shadow care atinge suta de kilometri în doar 4.4 secunde.

”La volan sunt responsabil, asa cum sunt si pe teren! Trebuie sa am in primul rand grija de mine. La inceput e normal sa invat masina, sa o simt si o sa fie bine. Tatal meu imi va da indicatii toata viata, am de invatat mereu multe lucruri de la el. mai ales la condus, o iau usor, usor”, spunea Ianis Hagi în 2018, când a primit mașina.

Un an mai târziu, în iunie 2019, Ianis Hagi schimba deja mașina. Primea din partea BMW o mașină și mai puternică. mai exact, fiul lui Gică Hagi a primit un BMW i8, 374 de cai putere, după care a trecut la o altă gamă. A primit din partea BMW modelul X3 M Competition, care dezvoltă 510 cai putere și atinge 100 de km în doar 4,1 secunde.

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.