1. Home
  2. Sport

MĂSURI EXTREME de SUCCES | Măștile de scuba diving adaptate salvează viețile persoanelor infectate cu noul coronavirus! – FOTO / VIDEO

Medicii din întreaga lume sunt îngroziți să rămână cu ventilatoare necesare pentru a trata cei mai bolnavi dintre pacienții cu COVID-19, deoarece multe persoane sunt internate la spital deorece se află într-o stare de sănătate critică. Inginerii italieni transformă măștile de scufundări în ventilatoare pentru a ajuta spitalele să lupte cu pandemia coronavirusului.

Start-upul italian de imprimante 3D Isinnova a ajutat deja un  spital că printeze valve pentru aparatele de ventilație. Acum, firma a început să realizeze un adaptor tipărit 3D, capabil să transforme o mască de snorkeling într-o mască funcțională C-PAP pentru oxigenoterapie, care este esențială pentru a ajuta persoanele cu cazuri severe de COVID-19.

Se pare că medicilor din Italia li s-a spus să păstreze ventilatoarele pentru persoanele sub 60 de ani, din cauza deficitului major de astfel de aparate.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)