1. Home
  2. Politică

Miercuri 13, noua vineri neagră 13 a Americii. Ce se alege de Donald Trump după punerea sub acuzare. Scenariile analiştilor politici, la „Ochii pe mine!”

După ce în 2020 ne-am tot întrebat ce se alege de America, iată că a venit şi ziua în care ne întrebăm ce se alege de Donald Trump, pus oficial sub acuzare de către Camera Reprezentanţilor. Reamintim că preşedintele Trump este acuzat de instigare la insurecţie împotriva Statelor Unite, după incidentele petrecute în 6 ianuarie, în clădirea Capitoliului.

Aşadar, Trump, al cărui mandat se încheie pe 20 ianuarie, devine primul preşedinte al SUA pus sub acuzare de două ori. Ce se va alege de Donald Trump şi care sunt scenariile şi previziunile analiştilor politici cu privire la soarta şi la cariera politică a lui Donald Trump? ,„Poate să-l blocheze din vreo activitate? – Nu, pentru ca până la decizia finală a Senatului îndeplineşte toate funcţiunile pe deplin.

Punerea sub acuzare nu-l blochează în activităţi”, susţine Iulian Chifu, analist de politică externă în cadrul emisiunii  „Ochii pe mine!”.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)