1. Home
  2. Politică

Piedone dă de pământ cu inițiativa lui Nicușor Dan de blocare a PUZ-urilor de sectoare: „Concluzia referatului, pentru care îți trebuie maximum tupeu, este una halucinantă”

Cristian Popescu Piedone spune că a analizat referatul de specialitate pentru proiectul lui Nicușor Dan care prevede blocarea PUZ-urilor de sectoare și spune că are mari probleme, și că este același pentru toate sectoarele. Asta în ciuda faptului că, potrivit lui Pidone, PUZ-urile sunt diferite! „Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone demontează referatul de specialitate referitor la hotărârea inițiată de Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, care se referă la anularea Planului Urbanistic Zonal al Sectorului 5.

După o analiză făcută de Primarul Sectorului 5, împreună cu aparatul propriu din cadrul instituției, s-a ajuns la concluzia că referatul de specialitate întocmit de arhitectul șef de la Primăria Capitalei este același la toate sectoarele, fără ca acesta să se fi obosit să găsească măcar o singură diferență.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)