1. Home
  2. Actualitate

Poliţistul care a ucis o fată de 13 ani şi a rănit o alta, pe trecerea de pietoni, NU se afla în misiune, anunţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Radu a mai declarat vineri că autoutilitara de poliţie circula cu viteză peste limita legală în zona, nu a acordat prioritate fetelor care se aflau pe o trecere de pietoni şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Procurorul Călin Radu a subliniat că poliţistul nu se afla în misiune la momentul producerii accidentului, contrazicând astfel Poliţia Capitalei care anunţase anterior ca agentul se afla în misiune.

Principalele declaraţii ale purtătorului de cuvânt al Parchetului, Radu Călin:  – Agentul de poliţiei nu a respectat limita maximă de viteză şi nu a acordat prioritate de trecere victimei. Victima, minoră de 13 ani, era angajată în traversare pe trecerea de pietoni.

–  Procurorul de caz apreciază cu vedere la dispunerea unor măsuri preventive. S-a reţinut că avea semnalele vizuale pornite, nu şi cele acustice, şi nu se afla în misiune.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)