1. Home
  2. Politică

Prefectul județului Olt s-a vindecat de Covid-19: „Le mulțumesc medicilor. Nu sunteți doar eroii mei, ci eroii României”

Prefectul județului Olt Florin Homorean a anunțat că s-a vindecat de Covid-19, după ce a fost internat în două spitale și ulterior izolat la domiciliu. Pe parcursul bolii, starea de sănătate a prefectului a trecut de la stabilă la îngrijorătoare, dar acum se poate întoarce la birou.

Prefectul a anunțat pe Facebook că a fost testat negative pentru Covid-19. „După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul.

Astăzi am fost testat negativ la testul Covid-19. Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate.

Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile. Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a scris prefectul sămbătă, pe Facebook.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)