1. Home
  2. Actualitate

Primar PMP, în greva foamei, acuză că oraşul său a fost privat de un serviciu de ambulanţă: În 2019, în România, sănătatea se împarte pe criterii politice

Primarul din Ulmeni, judeţul Maramureş, Lucian Morar, a protestat luni în faţa Ministerului Sănătăţii, intrând în greva foamei deoarece, a spus acesta, oraşul său a fost privat de un serviciu de ambulanţă din considerente „rasiale, etnice şi politice”. Primarul este membru PMP.

Primar PMP, în greva foamei: În 2019, în România, sănătatea se împarte pe criterii politice Lucian Morar, membru PMP, a declarat că, principala sa nemulţumire este legată de faptul că, la acest moment, în România, criteriile politice sunt principalul factor determinant în vederea alocării de fonduri în Sănătate, subliniind că va rămâne în greva foamei până când acest lucru va înceta. „Am început de la 9 jumătate greva foamei în faţa sediului Ministerului Sănătăţii.

Acest gest este un strigăt împotriva unui sistem bolnav. În 2019, în România, Sănatatea se împarte pe criterii politice.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)