1. Home
  2. Economie

Primăria Capitalei va achiziționa 100 de tramvaie de la Astra Arad, contract în valoare de aproape 200 de mil. euro, bani europeni

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că Primăria Municipiului Bucureşti se pregăteşte să semneze contractul cu Astra Vagoane Călători în vederea achiziţionării a 100 de tramvaie. “Ne pregătim să semnăm contractul cu Astra pentru 100 de tramvaie, este un contract pe bani europeni, 840 de milioane de lei, deci aproape 200 de milioane de euro.

Aici, din nou, faptul că nu l-am semnat până la acest moment e o problemă care vine din fosta administraţie. Dacă fosta administraţie nu ar fi insistat cu firma turcească, în mod ilegal, aşa cum a stabilit definitiv Curtea de Apel, noi am fi început să avem tramvaie în Bucureşti azi.

Pentru că s-au scurs nişte ani de la momentul ofertei şi pentru că preţurile au crescut, e nevoie de nişte discuţii tehnice pentru ca acest contract să poată să fie onorat de către Astra Arad. Acesta este motivul pentru care nu l-am semnat până în acest moment.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)