1. Home
  2. Internațional

Putin s-ar simţi „umilit” dacă ar trebui să se întâlnească cu Zelenski, susţine un fost diplomat rus: „Vrea să zdrobească Ucraina”

Boris Bondarev a declarat pentru Euronews că Rusia „a depăşit graniţele raţiunii şi s-a scufundat într-un abis”, iar asta l-a determinat să demisioneze. Acesta a spus că Vladimir Putin a comis „o gafă strategică” prin lansarea invaziei, iar negocierile sunt departe de a începe: „Este adevărat că fiecare război se termină cu negocieri, dar eu astăzi nu văd că negocierile sunt ceea ce doresc cele două părţi. El (n.r.

– Vladimir Putin) vrea să zdrobească Ucraina pentru că este o ţară care, în opinia sa, nu are dreptul de a exista. Şi totuşi ucrainenii nu numai că există, dar ei se şi apără şi ripostează”.

Rusia nu are resurse pentru a continua războiul Fostul diplomat de rang înalt la misiunea Rusiei din Geneva a precizat că o întâlnire între Putin şi Zelenski este puţin probabil să se întâmple, pentru că preşedintele rus ar fi umilit: „Putin nu se va întâlni niciodată cu Zelenski dacă nu este forţat să o facă.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)