1. Home
  2. Actualitate

Reacția lui Nicolae Dică după calificarea în turul trei preliminar al Europa Conference League. Ce a spus antrenorul FCSB

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a spus că speră ca în urma victoriei cu FC Saburtalo (Georgia), scor 4-2, echipa sa să se descătuşeze şi să înceapă să aibă rezultate favorabile. Declarațiile au fost făcute joi seara, după calificarea în turul trei preliminar al Europa Conference League, potrivit Agerpres.

Dică: „A fost o partidă foarte grea, pentru că ne-au bătut în meciul tur cei din Georgia” „A fost o partidă foarte grea, pentru că ne-au bătut în meciul tur cei din Georgia, dar mă bucur că băieţii în aceste două zile şi jumătate cât am avut la dispoziţie, şi am făcut trei antrenamente, au reuşit în mare parte să facă ceva la acest joc. Şi aici mă refer în primul rând la faza defensivă, am reuşit să facem presing sus, nu i-am lăsat pe cei din Georgia să paseze, apoi pe fază ofensivă am reuşit să avem o posesie bună, să ne creăm multe ocazii şi în cele din urmă am marcat patru goluri.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)