1. Home
  2. Sport

Regina Elisabeta a II-a poate fi folosită de guvern pentru a spori încrederea publicului în noile vaccinuri împotriva coronavirusului

Consilierul guvernamental, profesorul Heidi Larson, le-a spus miniștrilor că ar fi „cu adevărat inteligent” să-și folosească majestatea pentru a lupta împotriva teoriilor conspirative anti-vaccin periculoase Sporirea încrederii publicului în vaccinurile împotriva coronavirusului Regina ar putea fi chemată să sporească încrederea publicului în vaccinurile împotriva coronavirusului, a susținut un consilier guvernamental. Ministrilor li s-a spus  că și alte figuri de încredere ar putea fi folosite pentru a lupta împotriva teoriilor conspiraționale anti-vaccin periculoase.

Profesorul Heidi Larson a declarat că monarhul în vârstă de 94 de ani ar fi cea mai bună persoană care să-i liniștească pe vârstnici. Expertul american în dezinformarea vaccinului de la London School of Hygiene and Tropical Medicine a declarat pentru Times: „Dacă am văzut un lucru și sunt aici [în Marea Britanie] de peste un deceniu acum, este încrederea.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)