1. Home
  2. Internațional

Şase angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii din Republica Moldova, demişi la o zi după ce şi-au declarat susţinerea faţă de noul Guvern

Şase angajaţi ai Direcţiei 6 din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii (INI) din Republica Moldova au fost demişi miercuri din funcţie, la o zi după ce şi-au declarat susţinerea faţă de noul Guvern, condus de Maia Sandu, relatează Unimedia şi Ziarul de Gardă. Şase angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii din Republica Moldova, demişi la o zi după ce şi-au declarat susţinerea faţă de noul Guvern Şeful IGP demis de Guvernul Sandu, Alexandru Pînzari, a anunţat că a fost demarată o anchetă de serviciu, în urma căreia au fost suspendaţi din funcţie şase colaboratori ai INI.

„Colegii au fost suspendaţi din funcţie şi pe perioada anchetei de serviciu, timp de 30 de zile. Subdivizunea activează în regim normal în afară de colegii suspendaţi”, a declarat şeful adjunct al Direcţiei, subdiviziune care se ocupă de martori şi alţi participanţi la procesul penal.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)