Scandal la meciul României cu Bosnia: Bătaie în tribune între ultrașii români și cei bosniaci, intervin jandarmii

· editat de A. Cernea

Este nebunie la meciul României cu Bosnia-Herțegovina, din Liga Naționilor, partidă care se dispută luni seara la stadionul Giulești.

O parte a fanilor români s-au luat la bătaie cu fanii bosniaci. Jandarmii au intervenit de urgență pentru a calma spiritele.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis luni seara un comunicat prin care a informat că înainte de meciul internațional dintre România și Bosnia Herțegovina, un grup de suporteri români a încercat să provoace suporterii echipei adverse.

În comunicat se spune: „În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări.

La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a iniția confruntări violente.

În acest context, jandarmii au acționat pentru dispersarea suporterilor violenți și păstrarea unei distanțe de siguranță între cele două grupuri.

Menționăm faptul că, pe timpul intervenției nicio persoană nu a fost rănită și, punctual, acolo unde situația a impus, au fost folosite materialele din dotarea forțelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică.”

Distribuie articolul:

Urmărește-ne și pe Facebook ca să fii la curent cu știrile cu adevărat importante, actualizate non-stop.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.