1. Home
  2. Actualitate

Scandalul fără sfârșit de la sectorul 1 / Clotilde atac dur la Burduja: Acest personaj detestabil cocoţat în fruntea unei filiale politice istorice

Scandalul continuă la primăria sectrorului 1. Clotilde Armand îl acuză vineri, pe ministrul Cercetării şi Digitalizării, Sebastian Burduja că blochează din nou digitalizarea primăriei din fonduri europene.

Nu este primul conflict de acest gen, la primăria sectorului 1. De la preluarea mandatului de primar, Clotilde Armand a întâmpinat opoziția consilierilor PSD și PNL iar scandalurile s-au ținut lanț.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres De aceasta dată Clotilde Armand prezintă pe pagina sa de Facebook o înregistrare video a unei şedinţe a consiliului local Sector 1 în care consilierii PNL au refuzat să voteze pentru digitalizarea primăriei. „Iată înregistrarea şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 1 de săptămâna trecută şi momentul în care consilierii PNL au refuzat să voteze digitalizarea primăriei din fonduri europene şi alte proiecte fără motiv, la ordinele ministrului Cercetării.

Nu mai sunt necesare alte explicaţii.

Adaugă un comentariu

  • (nu va fi publicată)